Yrityksille

image119

Kalastusretket yrityksille

Kalastusretket voidaan järjestää myös yrityksille.  Kalastusretket räätälöidään juuri asiakkaalle sopivaksi ja esim. lähtösatama sovitaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.


Kalastuspäivä alkaa asiakkaan valitsemasta satamasta. Kalastamme sesongin mukaisesti sopivaa kalalajia parhaiten lajiin sopivalla välineistöllä joka luonnollisesti kuuluu hintaan.  Kalastusopas kertoo parhaat niksit kalasaaliin varmistamiseksi ja vie parhaille kalapaikoille. Kalastusretken puolivälissä käymme nauttimassa saaressa lounaan ja nokipannukahvit. Kalastusretkeen kuuluu kaikki tarvittava välineistö kalastuslupia myöden. Tarvittaessa voimme järjestää myös kalastukseen sopivan lämpimän ja vedenpitävän kellunta-asusteen mukaan jotta kalastusretkestä tulisi mahdollisimman onnistunut vaikka keli ei olisikaan suosiollinen.

Yritys- ja kokousvieraat

Yritys- ja kokousvieraille erinomainen elämys. Täällä pääsette irtautumaan arkisesta ahertamisesta ja kaikki stressitekijät jäävät rantaan ja nautimme upeasta suomalaisesta järvimaisemasta. Järjestämme kaiken valmiiksi lämpimiä ja vedenpitäviä kellunta-asuja myöden 

Yritysten tyky- ja virkistyspäivät

Erinomainen tapa piristää työntekijöitä kalastusretken merkeissä. Rentouttava päivä vierähtää mukavasti hyvässä porukassa eikä varmasti työasiat ole mielessä. Eikä haittaa vaikka porukassa olisi himokalastajia tai ensikertalaisia sekaisin. Opetamme asiat selkokielellä ja näytämme kaikki tietämämme kalastusniksit jotta kalasaalis olisi komea.

Ryhmäkoot

Suuremmille ryhmille on mahdollista järjestää kalastusretki useammalla veneellä ja jokaisessa mukana on ammattitaitoinen kalastusopas.  Yhteen veneeseen mahtuu kalastamaan kalastusoppaan lisäksi 3 henkilöä. 

Ota yhteyttä

Lähetä viesti tai soita +358440496843

Tämän sivuston suojauksessa käytetään reCAPTCHA-menetelmää, ja Googlen Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.