Tässä muutamia esimerkkejä kalastusretkistä. Voit valita valmiin reissun tai sitten suunnitella juuri sinulle sopivan kalastusretken vaikka omalle mökkijärvelle.

Ahvenen ja kuhan jigausta Vesijärvellä tai Etelä-Päijänteellä

image18

Leppoisa jigikalastuskeikka tutuilla järvillä. Kalastusretki räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti alkaen 4 tunnin retkestä aina koko päivän kestävään 8 tunnin kalastusretkiin. 


Hinnat alkaen 4 tuntia 150 €/henk. (sis.alv) 

Min. 2 henk. 


Kalastusretkelle tarvitset vain voimassaolevan kalastonhoitomaksun, jonka saat netistä tai vaikka R-kioskilta. Lisäksi säänmukainen vaatetus. Voin myös hankkia kalastusluvat 10 € lisämaksusta valmiiksi


Hintaan sisältyy kalastusopastus, kalastusvene polttoaineineen ja tarvittavat kalastusvälineet sekä paukkuliivit. Vetouistelupäivä Vesijärvellä tai Etelä-Päijänteellä.

image19

Käymme vähintään neljän tunnin mittaisella vetouistelureissulla Vesijärvellä tai Etelä-Päijänteellä. Saaliina ahven, hauki, kuha, järvilohi tai järvitaimen.


Hinnat alkaen 4 tuntia 490€ (sis.alv)


Henkilömäärä 1- 3 henkilöä


 Kalastusretkelle tarvitset vain voimassaolevan kalastonhoitomaksun, jonka saat netistä tai vaikka R-kioskilta. Lisäksi säänmukainen vaatetus. Voin myös hankkia kalastusluvat 10 € lisämaksusta valmiiksi  


Hintaan sisältyy kalastusopastus, kalastusvene polttoaineineen ja tarvittavat kalastusvälineet sekä paukkuliivit.

Hauen heittokalastusretki Vesijärvellä tai Etelä-Päijänteellä.

image20

Tällä kalastusretkellä käymme heittokalastamassa haukea parhailta paikoilta.


 Käytämme kalastusretkellä haukishadeja, jerkkejä, isoja vaappuja ja heittoperhoja sekä spinner baitteja. Toisinaan huonommalla syönnillä iso hauki voi hyväksyä myös pienemmät lusikkauistimet. 


Hauen kalastus keskittyy kevääseen ja syksyyn. Kausi alkaa jo heti jäiden lähdöstä. Syksyllä kalastamme joulukuuhun asti. Leutoina syksyinä olemme olleet vesillä jopa tammikuun alussakin. 


Hinnat alkaen 4 tuntia 150 €/henk.  (sis.alv.) Min. 2 henkilöä


 Kalastusretkelle tarvitset vain voimassaolevan kalastonhoitomaksun, jonka saat netistä tai vaikka R-kioskilta. Lisäksi säänmukainen vaatetus. Voin myös hankkia kalastusluvat 10 € lisämaksusta valmiiksi. 

Kalastusta oppaan kanssa omalla mökkijärvelläsi.

image21

Voit pyytää tarjousta myös kalastusretkestä joka tapahtuu omalla tutulla mökkijärvelläsi. Käytetään nykyaikaista huipputekniikkaa hyväksemme että löytäisimme omalla mökkijärvelläsi piileskelevän pedon. Pyydä tarjous niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kalastusretki.

Meritaimenen kalastusta

image22

 

Ankarasti taisteleva taimen on kalastajien toivesaalis. Keväällä niiden kalastaminen on tuloksellista Suomenlahden matalissa lahdissa, jossa meritaimen etsiskelee lämmintä vettä. Kevätkalastus alkaa heti jäidenlähdöstä ja jatkuu kesäkuun alkuun. Ammattitaitoisten oppaiden johdolla tarjoamme pilkkukyljille pitkulanmuotoisia vilkkaasti uivia vieheitä. Normaalisti kalan koko on hieman alle kilon, mutta kahden tai kolmen kilon kalatkaan eivät ole kovin harvinaisia.

Syksyn meritaimensesonki on loka–marraskuussa. Taimenet viihtyvät uloimpien saarten ulkopuolella, luotojen ja vedenalaisten karikoiden lähettyvillä. Hyvä taimenkeli on utuinen ja sateentihkuinen. Päivät parin tuulisen päivän jälkeen, kun tuuli on kääntynyt länteen, ovat huippupäiviä taimenen kalastuksessa.

Paketti sisältää

  • kalastusvälinevuokran
  • lämpimät kelluntapuvut
  • kalastusoppaan palvelut
  • nokipannukahvit ja runsaat retkieväät
  • retken kesto 4–6 tuntia

Veneretki

image23

 Aina ei tarvitse kalastaa. Voimme toteuttaa veneristeilyn maisemareittiä pitkin ja nauttia saariruokailun sekä nokipannukahvit.


Päijänteellä on upeat maisemat esim. Kelvenneen kansallispuiston alueella. Retki on mahdollista toteuttaa myös 10 hengelle sopivalla 27 jalkaisella luksusjahdilla.  Josta löytyy majoitustilat sekä WC ja suihkutilat. Uimatasolta voit vaikka pulahtaa uimaan veneen ollessa ankkurissa.